OVER SPORTEILAND

Sporteiland is uw sportevenementenbureau met ruime ervaring in het organiseren van middelgrote en grootschalige sportevenementen. De partner in sportbeleving bij het initiëren, organiseren en uitvoeren van evenementen en activiteiten.

Zoekt u een partner met de juiste expertise en ervaring op het gebied van sport en evenementen? Sporteiland ondersteunt uw totaal concept maar kan ook ingeschakeld worden voor de organisatie van deelprojecten of als aanjager, bedenker en/ of inspirator.

Als sportgids trekt Sporteiland er graag met u op uit voor een onvergetelijke (sport) belevenis in de natuur. Organiseren en begeleiden van mountainbiketochten, hardlooptrainingen, triathlon kennismaking, en combitochten zijn voorbeelden waarvoor de sportgids ingeschakeld kan worden.

Over Sporteiland: Start van de Tri-Ambla

OVER CASPER VAN DE KAMP

Sporteiland is het bedrijf van Casper van de Kamp, ervaren professional op gebied van sport en bewegen en al vele jaren betrokken bij de sport en de verschillende sportevenementen met name op Ameland. Bij Sporteiland zet hij al zijn passie, expertise en ervaring in voor het slagen van het sportevenement of activiteit.

Als eigenaar en zelf gepassioneerd sporter, stel ik de beleving en de ervaring van de deelnemers bij de evenementen centraal. De energie die ontstaat tijdens een goed sportevenement of een mooie sportactiviteit is fascinerend en soms magisch om in op te gaan. Het verbindt de organisatie, de deelnemers, de vrijwilligers, de supporters en de toeschouwers van het evenement en maakt de ervaring tot een unieke en waardevolle belevenis.

Over Sporteiland: Casper van de Kamp fietsend over het strand op Ameland