SPORTGIDS

Heeft u iemand nodig die u de weg wijst bij een sportieve uitdaging in de natuur? Zwemmen, fietsen (gravel- of mountainbike) en/of lopen? 

Als sportgids trekt Sporteiland er graag met u op uit voor een onvergetelijke (sport) belevenis in meerdere (natuur) gebieden in Nederland. Begeleiden van mountainbiketochten, hardlooptrainingen, triathlon kennismaking en combitochten zijn voorbeelden waarvoor de sportgids ingeschakeld kan worden.

Combinaties met andere sportvormen als tennis, golf of de verschillende beachsporten zijn natuurlijk mogelijk. Een totaalprogramma waarbij vervoer, accommodatie en andere faciliteiten geregeld worden behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor (vrienden)groepen, bedrijven, scholen en verenigingen maken wij een aanbod op maat voor een dag, meerdaagse sportbeleving op Ameland.

Sporteiland sportgids gaat graag voor u op zoek naar de juiste sportbeleving met gebruikmaking van de  diverse sportmogelijkheden, veelzijdige sportaccommodaties en het uitdagende karakter van de natuurlijke omgeving.

De standplaats van Sporteiland is de Velp aan de voet van de Posbank met de gehele Veluwezoom als achtertuin.

Begeleiden van mountainbiketochten
Mountainbike training gegeven door ervaren trainers.
Blokarten is een strandactiviteit die staat voor actie en avontuur en iedereen kan het doen. Onder begeleiding van ervaren instructeurs.
Zwembad de Golfslag

EASYSENDY.com
 

EASYSENDY.com